BERGEN Været i bergen

Avtrekk

Kontaktpersoner

CD avtrekkssystem

CD avtrekkssystem

CD avtrekkssystem nyttes for avtrekk i kanal over tak. CD systemer består av vifter, rør, spjeld, bånd og ulike typer topphatter. Fire ulike pipestørrelser og mange viftetyper dekker alle kapasitetsbehov.

Produktbeskrivelse:

Avtrekksystem type CD er et fleksibelt byggesett for avtrekk over tak. Fire ulike pipedimensjoner og mange viftetyper dekker de fleste kapasitetsbehov. CD avtrekksvifter er lite påvirket av vind, og oppdrift i kanalen gir nødventilasjon ved strømbrudd.

Viftepanel og piper leveres i selvisolerende polyuretan. Tilleggsisolasjon er derfor ikke nødvendig. Bånd, bolter og motoroppheng leveres i rustfritt stål. Disse materialene gir lang levetid og har glatte flater som er lett å rengjøre. Systemet er enkelt og raskt å montere. 

Oppgitt motordata er ved 230V, 1-fase. Viftene kan også leveres med 3-fase motor med lik pris som ved 1-fase motor. 

Tilbehør:

Innsugskon med spjeld

Spjeld i pipe for struping og stenging av luftstrømmen. Spjeldbladet er produsert i selvisolerende polyuretan. Det kan betjenes manuelt eller automatisk med spjeldmotor.


Jet topphatt

Jet topphatt for kanal Ø 565 og Ø 660. Denne øker viftens kapasitet og reduserer lydnivået. Avtrekksluften ledes rett opp og det blir lite nedfall på taket. Dråpesamler i jethatt reduserer også faren for at regn kommer ned gjennom kanalen.


Diffusor

Diffusor gir en åpen avtrekkskanal for maks viftekapasitet og redusert lydnivå. Avtrekksluften ledes rett opp og det blir lite nedfall på taket.ABS luke

ABS luke For bedre tilkomst ved service og rengjøring kan det leveres prefabrikert luke i ABS plast som monteres i kanal.Lysfelle / Dråpesamler

Lysfelle / Dråpesamler til CD kanal Lysfelle som også fungerer som en effektiv dråpesamler med drenering kan leveres ved behov. Se monteringsmanual for Lysfelle / Dråpesamler


Spirallysfelle Lysfelle

Spirallysfelle Lysfellefor montering innvendig i CD 800 kanal kan leveres ved behov. Se monteringsmanual for Spirallysfelle
CD Avtrekksystem leveres i 4 ulike pipestørrelser: CD 800 er den største modellen og har en utvendig rørdiameter på Ø 870mm. For enkel og sikker montering av Ø 870mm avtrekkskanal i isolerte yttertak (eks. sandwichtak) kan vi etter ordre levere kanalenheten med takinndekningsplate etter takvinkel og alt forsterket/ belagt med polyester-glassfiber. Enheten leveres komplett sammenmontert med vifte og diffusor klar til å monteres gjennom tilpasset åpning i tak. CD 800 kan også leveres i ulike pipelengder i vanlig selvisolerende polyuretan. CD 600 leveres med vifte montert i rørdel bestående av selvisolerende polyuretan, samme som pipekanalen. Utvendig rørdiameter er Ø 660mm. CD 500 leveres i selvisolerende polyuretan og har en utvendig rørdiameter på Ø 565mm. CD 400 leveres i samme materialet og har en utvendig rørdiameter på Ø 450mm.
Har du spørsmål om CD avtrekkssystem?

Send oss en melding i skjemaet under og vi vil svare deg så snart som mulig