BERGEN Været i bergen

Avtrekk

Kontaktpersoner

CD avtrekkssystem

CD avtrekkssystem

CD avtrekkssystem nyttes for avtrekk i kanal over tak. CD systemer består av vifter, rør, spjeld, bånd og ulike typer topphatter. Fire ulike pipestørrelser og mange viftetyper dekker alle kapasitetsbehov.

Produktbeskrivelse:

Avtrekksystem type CD er et fleksibelt byggesett for avtrekk over tak. Fire ulike pipedimensjoner og mange viftetyper dekker de fleste kapasitetsbehov. CD avtrekksvifter er lite påvirket av vind, og oppdrift i kanalen gir nødventilasjon ved strømbrudd.

Viftepanel og piper leveres i selvisolerende polyuretan. Tilleggsisolasjon er derfor ikke nødvendig. Bånd, bolter og motoroppheng leveres i rustfritt stål. Disse materialene gir lang levetid og har glatte flater som er lett å rengjøre. Systemet er enkelt og raskt å montere. 

Oppgitt motordata er ved 230V, 1-fase. Viftene kan også leveres med 3-fase motor med lik pris som ved 1-fase motor. CD Avtrekksystem leveres i 4 ulike pipestørrelser: CD 800 er den største modellen og har en utvendig rørdiameter på Ø 870mm. For enkel og sikker montering av Ø 870mm avtrekkskanal i isolerte yttertak (eks. sandwichtak) kan vi etter ordre levere kanalenheten med takinndekningsplate etter takvinkel og alt forsterket/ belagt med polyester-glassfiber. Enheten leveres komplett sammenmontert med vifte og diffusor klar til å monteres gjennom tilpasset åpning i tak. CD 800 kan også leveres i ulike pipelengder i vanlig selvisolerende polyuretan. CD 600 leveres med vifte montert i rørdel bestående av selvisolerende polyuretan, samme som pipekanalen. Utvendig rørdiameter er Ø 690mm. CD 500 leveres i selvisolerende polyuretan og har en utvendig rørdiameter på Ø 570mm. CD 400 leveres i samme materialet og har en utvendig rørdiameter på Ø 450mm.
Har du spørsmål om CD avtrekkssystem?

Send oss en melding i skjemaet under og vi vil svare deg så snart som mulig