BERGEN Været i bergen

Avtrekk

Kontaktpersoner

BKB vifte for topp- og sikkerhetsventilasjon

BKB vifte for topp- og sikkerhetsventilasjon

Boksmonterte vifter av type BKB er en lavenergivifte beregnet for store luftmengder ved lavt trykkbehov.

Bruksområde:

Aksialviftene sitter i kasser som kan bygges inn i veggen og har automatisk spjeld som åpner ved trykk. Viftene er velegnet som topp- og sikkerhetsventilasjon i landbruk, men fungerer også godt for kjøling av rom med utstyr som utvikler varme. Når viften benyttes som toppventilasjon kreves tilsvarende ekstra luftinntak. Disse kan være store ventiler eller luker/spjeld plassert i motsatt ende av huset fra vifteplasseringen. 


BKB 140: 

3-fas remdrevet alsialvifte beregnet for store luftmengder ved lavt trykkbehov. Viften er spesielt egnet som toppventilasjon i fjørfehus, men også sikkerhetsventilasjon ved at tilkoblingen av viften er på en adskilt kurs fra det øvrige ventilasjonsanlegget. Når viften benyttes som toppventilasjon kreves tilsvarende ekstra luftinntak. Disse kan være store ventiler eller luker/spjeld i motsatt ende av huset i forhold til vifteplassering. Stor diameter og lavt turtall gjør viften stillegående og den har en høy virkningsgrad (ca. 30.000m3/t pr. kW). Viften er ikke regulerbar. Viften har termokontakt, den kan leveres med lysfelle og isolasjonslem. Lysfelle og isoloajonslem kan skrus direkte på rammen. Viften kan ikke reguleres. 

BKB92: 

1-fas aksialvifte bergnet for store luftmengder ved lavt trykkbehov. Viften har termokontakt og kan reguleres. Vi har ikke lysfelle og isolasjonslem for denne. 

Har du spørsmål om BKB vifte for topp- og sikkerhetsventilasjon?

Send oss en melding i skjemaet under og vi vil svare deg så snart som mulig