ARGOS Klimastyringer

Kontaktpersoner

ARGOS Alfa

ARGOS Alfa

Meget godt utstyrt regulator som kan styre alle prosesser i en avdeling. Argos Alfa er fullt utstyrt enten det gjelder ventilasjon, romoppvarming, kjøling, styring av befuktning med mer.

Produktinformasjon

Argos Alfa er en svært enkel og innholdsrik klimaregulator, velegnet for gris. Programmerbare inn- og utganger gir i tillegg til regulering av temperatur, tilkoblings- og reguleringsmuligheter for andre sensorer som fukt, CO2, NH3, vannmåler, tidsur og lignende. Den er standard utstyrt med klokkefunksjoner og tellere, og den samler målinger i CSV format på microSD minnebrikke. Regulatoren har integrert strømforsyning i for eksempel sensorer og spjeldmotorer, og kan tilkobles sentral ARGOS S1 klima- og management computer. 

Annet

  • Ventilasjonsavlesning i prosent eller kubikkmeter per time 
  • Tilgjengelig i flere varianter
  • MicroSD kortleser for rominnstillinger backup og kopifunksjon
  • MicroSD minnebrikke er ikke inkludert

Alfa kommer i flere utgaver

- ARGOS Alfa: Leveres med 6 eller 10 Amp 230V vifteutgang og tre 0-10V utganger for styring av spjeld etc.

- ARGOS Alfa S: Leveres uten 230V vifteutgang men med tre eller fire 0-10V utganger for vifte, spjeld etc.

Argos Alfa regulatorene kan enkelt sammenkobles med Bus kabel og oppgraderes til et sentralt styresystem som tilkobles hjemmenettverket ditt. Du kan da justere, overvåke og kontrollere opp til 50 avdelinger med systemet, noe som gir full oversikt over alle avdelingene fra en hvilken som helst PC eller mobiltelefonen.

Last ned brukermanual (PDF)

Har du spørsmål om ARGOS Alfa?

Send oss en melding i skjemaet under og vi vil svare deg så snart som mulig