BERGEN Været i bergen

Aksialvifter

Kontaktpersoner

Propellvifte type BPX

Propellvifte type BPX

BPX-viftene er velegnet som avtrekks- og innblåsingsvifter i alle typer driftsbygninger, lagerrom, butikker, kontorer og industrilokaler. Viftens utforming gir stille og stabil drift med høy virkningsgrad.

Bruksområder

Den har et tiltalende design som passer til ethvert miljø. I størrelsene fra 315 til 630 dekker viften et kapasitetsområde fra 2200 til 14000 m3/time, frittblåsende.

Konstruksjon

Viftepanel for størrelse 315-500 er støpt i polyurethan. Størrelse 634 og 636 har viftepanel produsert i glass-fiber- polyester. Med denne fremstillingsmetoden og materialvalget oppnås flere fordeler. Viftepanelet har fått en korrekt aerodynamisk utforming som øker virkningsgraden og reduserer lydnivået. Polyurethan gir betydelig vekt-reduksjon i forhold til tilsvarende stålvifte. Materialet har en meget lav varmeledningsevne som hindrer kondens og isdannelse. Viftepropeller i samtlige størrelser er produsert i plast (polypropylen). Motoroppheng og gitter er produsert i rustfritt stål. Materialvalget sikrer en korrosjonsfri vifte. Den glatte og jevne overflaten er lett å holde ren, noe som er fordelaktig med hensyn til hygiene og evt. desinfisering.

Motorene

Motorene har koblingsboks i bakkant for enkel tilkobling. Motorene er dimensjonert etter viftens kapasitetsområde for å sikre høyest mulig spesifikk ytelse (m3kWt) samt med nødvendig sikkerhet mot overbelastning under ugunstige driftsforhold. Byggemålene er etter IEC norm og beskyttelses graden er IP 55, dvs. støv og spyletett. Som standard leveres BPX viftene med 1 eller 3 fase regulerbar motor. Alle 1 fase motorer har innebygget termosikring. Etter ønske kan det leveres motorer i utførelse EEXe T3.

Last ned målskisse (PDF)

Har du spørsmål om Propellvifte type BPX?

Send oss en melding i skjemaet under og vi vil svare deg så snart som mulig