BERGEN Været i bergen

Blande- og sirkulasjonsvifter

Kontaktpersoner

Relivent PV 600

Relivent PV 600

PV 600 er en sirkulasjonsvifte for takmontering.

Optimal luftfordeler:

PV 600 kan brukes som en frittstående vifte i forskjellige typer bygg for optimal luftfordeling, i varme og kalde perioder. De dynamiske bladene sørger for maksimal lufttilførsel i alle hjørner av rommet, og eliminerer derfor kalde soner.

I varme perioder vil PV 600 skape en mild, sval vind og sørge for kjøling av mennesker og dyr. Ved høy produksjon av fjørfe, gris eller storfe vil en luftblandevifte kunne opprettholde produksjonsnivået, samt varmestress hos dyrene reduseres signifikant. I kalde perioder vil PV 600 fungere som støtte til varmeanlegg, ved å flytte den varme luften som lagres i toppen av husdyrrommet ned til dyrenes oppholdssone. På denne måten kan varmekostnader reduseres.

Eksempler på bruk: I melkefjøs over melkerobot/melkestall for å tørke opp fukt eller over kalver for å flytte ned den varme luften fra taket.  Greit å bruke i ridehaller eller fjørfehus for å opprettholde strøkvaliteten.

Høy kvalitet:

Ved at PV600 har tetthetsgrad IP55, både hindres og elimineres flere potensielle problemer som kan oppstå i våte og fuktige miljøer. Kondensering på vegger blir for eksempel redusert ved at det oppstår jevn temperatur i rommet og langs vegger. Andre faktorer som gjør at PV 600 er egnet for bruk i «aggressive miljø» som ofte oppstår i husdyrrom er den unike coatingen på vifta, selve metallhuset og aluminiums bladene, gummitettede kulelager, kraftig motor som er helt avstengt og den ekstra kraftige kondensatoren.

Kostnadsbesparende:

PV 600 bruker minimalt med energi, selv om den har stor luftforflyttelse. Dersom varmestress har påvirket produksjonen negativt tidligere, vil PV 600 kunne øke den ved at det blir jevnere varmefordeling i husdyrrommet og svalende kjøling for dyrene på varme dager. Andre positive virkninger ved jevnere varmefordeling er tørrere gulv og innredninger, som igjen reduserer kondensering som kan skape store ødeleggelser i bygningsmasse og korrosjon på innredning. Kostnader tilknyttet oppvarming vil også kunne reduseres ved å bruke en PV 600 som fordeler varmen jevnere i rommet

Luftforflytning 21 250 m3/t, 1 fase, 230 V, 0,4 Amp.

Filer for nedlasting

Har du spørsmål om Relivent PV 600?

Send oss en melding i skjemaet under og vi vil svare deg så snart som mulig