BERGEN Været i bergen

Kammervifte

Kontaktpersoner

Kammervifte

Kammervifte

Kammer viften er en "åpen" sentrifugalvifte med Chicago Blower rotor, type A eller B tilsvarende SQ-viftene.

Typisk anvendelsesområde er innblåsnings-/ avtrekksvifte i aggregat, med et kapasitetsområde på 2000–120000 m3/h mot trykk 400 – 2500Pa.

Kammervifte er for plassering i ventilasjonsaggregat og leveres i direktedrevet utførelse. Ønsket trykk og luftmengde kan tilpasses ved å endre på rotorbladenes bredde. Kapasitetsregulering gjøres med ledeskinne-spjeld i innsug eller frekvensomformer på motor.

Viftene har meget god virkningsgrad og den "bratte" karakteristikken gjør dem lite påvirkelige for endringer i trykkforhold, som ved for eksempel vindpåvirkning. Kapasitetskurver er tilnærmet som for SQ viftene.

Som standard monteres viftene i aggregat på vibrasjonsdempere og med fleksibel mansjett på sugeside. Dette gir enkel montasje og vedlikeholdsmessig gunstig tilkomst til motor og rotor.

I tillegg til selve viftene kan vi også tilby spesial aggregater med varme-/ kjølebatteri, filter, isolerte vegger osv. for inne- og utendørs montering. Robust konstruksjon og materialer i for eksempel syrefast stål AISI 316L, gjør aggregatene velegnet for offshore installasjoner.

Last ned målskisse (PDF)

Download Dimensional sketch (PDF)

Har du spørsmål om Kammervifte?

Send oss en melding i skjemaet under og vi vil svare deg så snart som mulig