BERGEN Været i bergen

Sentrifugalvifter

Kontaktpersoner

Chicago Blower Des 10 Arr. 3

Chicago Blower Des 10 Arr. 3

Chicago Blower design 10 arr. 3 er konstruert med samme A og B vifterotor som modell SQ arr. 3, men forskjellen er at selve viftehuset har utvendig sneglehusform.

Design 10 velges spesielt for større vifter, fra størrelse 30 til størrelse 60. Som for arr.1 er motor montert på strammeskinner og vifte og el. motor er plassert på felles fundamentramme. Dobbeltsugende vifte, DIDW (double inlet double width), er spesielt velegnet for fri plassering i vifterom, eller som kabinett vifte.

Utførelse SQA leveres med A-rotor som har airfoil skovler. Utførelse SQB leveres med B-rotor som har rette bakoverstilte skovler. 

Airfoil utførelsen er beregnet på ren luft, og gir en helt jevn luftstrøm over vingen og dermed stabil hastighetsprofil i innsugskon med virkningsgrad opp mot 90%. B-rotoren er en rett bakoverbøyd skovl og utnytter ikke "flyvinge"-prinsippet like effektivt som A-rotoren, men er mer stabil i anlegg med sterk luftforurensning og med en noe høyere trykkurve. B-rotoren er selvrensende, og den kraftige konstruksjonen gir stabil gange. 

Last ned målskisse (PDF)

Har du spørsmål om Chicago Blower Des 10 Arr. 3 ?

Send oss en melding i skjemaet under og vi vil svare deg så snart som mulig