BERGEN Været i bergen

Sentrifugalvifter

Kontaktpersoner

Chicago Blower SQ A/B Arr. 8 DIDW

Chicago Blower SQ A/B Arr. 8 DIDW

SQ A/B Arr. 8 DIDW (double inlet double width) er en dobbeltsugende vifte med direktekoblet el. motor via akslingkobling.

Motor og vifte plasseres på felles fundamentramme. Som arr. 3 er arr. 8 DIDW er spesielt velegnet for fri plassering i vifterom, eller som kabinett vifte. Benyttes kardangaksling mellom vifte og motor, kan motor plasseres utenfor selve kabinettet. Arr. 8 løsningen anbefales også når viften blir regulert av frekvensomformer.

Utførelse SQA leveres med A-rotor som har airfoil skovler. Utførelse SQB leveres med B-rotor som har rette bakoverstilte skovler. 

Airfoil utførelsen er beregnet på ren luft, og gir en helt jevn luftstrøm over vingen og dermed stabil hastighetsprofil i innsugskon med virkningsgrad opp mot 90%. B-rotoren er en rett bakoverbøyd skovl og utnytter ikke "flyvinge"-prinsippet like effektivt som A-rotoren, men er mer stabil i anlegg med sterk luftforurensning og med en noe høyere trykkurve. B-rotoren er selvrensende, og den kraftige konstruksjonen gir stabil gange. 

Last ned målskisse (PDF)

Har du spørsmål om Chicago Blower SQ A/B Arr. 8 DIDW?

Send oss en melding i skjemaet under og vi vil svare deg så snart som mulig